Combineer op uw eigen manier !

Brouwerij Du Bocq

Deze traditionele brouwerij opgericht in 1858 door de familie Belot is vandaag nog altijd actief en opent zijn deuren voor u. Sinds de creatie, is de kunst van het brouwen onveranderd. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van bier met een hoge gisting en gisting in de fles door het toevoegen van suiker en gist voor het verpakken om een natuurlijke rijpheid te verkrijgen. Zij biedt een breed pallet van ambachtelijke bieren.

Dit leerzame bezoek eindigt met een proeverij van speciale bieren die nog steeds onder u ogen gebrouwen worden... Smulpapen vinden hier iets om hun smaakpapillen te verwennen.

Duur van het bezoek: 1 uur – begeleid bezoek en proeverij

Combineer sport en smaken met ons programma "Kajak + Brouwerij"

Of combineer dit bezoek met:

 • Een rondvaart met een fluisterbootje (1 uur):
  Tussen 01/04 en 15/10, met familie of vrienden, huur een fluisterbootje en ontdek Dinant vanaf zijn meest originele plek: vanaf het water!
  (Kan gesloten zijn ingeval van slechte klimatologische omstandigheden- Reserveren is aan te raden)

 • Een potje Paintball/Lasergame in Dinant Aventure (+/- 1.30 uur):
  Een zeer gewaardeerde combinatie in het kader van het begraven van een jongens of meisjes vrijgezelle leven, deze formule is perfect voor een vrolijke en smaakvolle interessante dag!
  Zet eerst u hoofd aan het werk voor het bepalen van een strategie en uw snelheid om de tegenstander te overwinnen, voordat u naar de brouwerij gaat om het meesterschap uit Purnode te proeven met mate!
  (Elke dag geopend- Reserveren verplicht)

Een andere combinatie? Waarom niet!
Het kan mogelijk zijn deze te realiseren... Contacteer ons