Open het hele jaar door!

Evenmenten op maat en à la carte

U wilt opvallen met een de organisatie van een buitgewoon evenement? Sterk door zijn ervaring, kan ons team “Event” samen met u bepalen welke elementen uw bijzondere moment tot een succes maken. Alles is bijna mogelijk dankzij een ongelooflijk potentieel en de grote aanpassingsmogelijkheden die het domein en de infrastructuur van Dinant Evasion u biedt. En alles in een buitengewone omgeving!

Gerealiseerd in 2014 :

  • Sinterklaas aan boord van de boot « Le Copère »  : een spannende ontmoeting met de Sint, tijdens de 1 uur durende rondvaart tussen Dinant en Freÿr. Met drankjes, koekjes en een zak snoep genieten de kleintjes en hun ouders van dit speciale moment in een heerlijk winter zonnetje.
  • Safety Day in Dinant Aventure : op aanvraag van de agence “pepscommunication” hebben wij een concept bedacht en gerealiseerd met als thema “de veiligheid”. Dankzij onze talrijke attracties kon dit thema volop getest worden in verschillende uitvoeringen: “brand” evacuatie tijdens een rondvaart over de Maas, reanimatie oefening in Dinant Aventure, een kind veilig huis,  een veiligheidsoefening in een auto tijdens het over de kop gaan op de parkeerplaats...
  • Family day voor meer dan 300 deelnemers : een waaier aan activiteiten, voor iedereen wat wils, een dag in de kleuren van uw bedrijf. Afvaart van de Lesse, rondvaarten, touwenparcours of een bezoek aan een van onze vele partners, alles tot in de topjes georganiseerd. Succes gegarandeerd. Een goed uitgewerkte pendeldienst zorgt voor de mobiliteit tussen de activiteiten. In de grote partytent werd gezamenlijk genoten van een smakelijk streekproducten buffet.

Laat u inspireren!