Open het hele jaar door!

Dinant EVENT relooking sax recepties

Unieke evenementen in Wallonië, ongelimiteerde mogelijkheden in België

Maak van uw evenement een onvergetelijk moment. Wij hebben zeker een aangepaste formule voor uw wensen en budget.

Dinant EVENT huwelijk

Voor uw huwelijk/trouwerij, uw verjaardag ... of een ander prive evenement

Vertrouw op ons en wij organiseren uw huwelijksreceptie aan boord van de schitterende boot "Le Sax". Banket, buffet, walking diner, decoratie, wij voeren uw wensen uit.

Dinant Aventure touwenparcours

Op het programma: sport en sensatie

Afvaart van de Lesse per kajak, luchtparcours, rappel, klimmen, via ferrata, deathride, speleologie, railbike... neem uw gasten mee naar nieuwe sensaties.

Avontuur ondergrondsparcours

Wij ontvangen kleine en grote koningen

De kleinsten stellen het ook op prijs begeleide activiteiten te doen: luchtkasteel, schmink, sport, ontspanning,...

Dinant EVENT meeting avontuur

Elk jaar 200.000 tevreden personen

U vertrouwd ons steeds vaker de organisatie van uw zakelijke of privé evenementen toe: teambuilding, incentive, personeelsfeest, Family Day, seminarie, trouwerij...

EVENT kajak Lesse Trophy

Durf eens iets anders,

wijzig radicaal uw professionele evenementen!

Event

Geef uw evenement een onvergetelijke smaak

Een buitengewone uitstap geeft uw evenement een bijzondere smaak. Dinant Evasion biedt u een waaier aan niet te evenaren activiteiten, daarbij een niet te weerleggen expertise op het gebied van een perfecte en geslaagde organisatie.

Het dynamische team van Dinant Evasion ontvangt elk jaar 200.000 personen voor: teambuilding, incentive, productpresentatie, seminarie, personeelsfeesten, klantenbinding, familie days, trouwerijen,...

Sport, watersport, ontspanning, ruime natuur, bezoeken, buitengewone ontdekkingen... maken deel uit van onze activiteiten. Het prachtige dal van de Lesse en de Maas is een geliefd terrein om aangename momenten door te brengen. Dinant Evasion biedt u ontelbare programma's à la carte of zelfs het personaliseren van uw evenement met uw decoratie. Of het voor een moment is of meerdere dagen, wij respecteren uw wensen, benodigdheden, objectief, uw gasten en uw budget. Onze grote aanbod aan activiteiten geeft tevredenheid aan groot en klein.

Familie Pitance

Dinant Evasion is een familiale organisatie afkomstig uit de omgeving: de familie Pitance. Actief in het recreatieve en culturele toerisme in Dinant sinds 1958. De familie Pitance is zich in de loop van de tijd gaan specialiseren in sportieve en ontspannende watersport activiteiten, evenals de avontuur sporten. De groep heeft vandaag de dag ongeveer 100 ervaren personen in dienst voor het organiseren van evenementen en het begeleiden van personen en groepen. Het aanbod van Dinant Evasion steunt op de afvaart van de Lesse per kajak, het avonturen park, de organisatie van bedrijf –of privé evenementen, het rivier toerisme  de rondvaarten op de Maas en niet in de minste plaats het natuurlijk -en culturele erfgoed van de regio. Deze verscheidenheid biedt de mogelijkheid om originele, kwalitatieve, à la carte en evenementiele formules aan te bieden.