Groepen vanaf 20 personen

Dinant Evasion biedt een veelvoud aan activiteiten aan groepen vanaf 20 personen, vaak tegen gereduceerde prijzen!


Kajak

Lesse kayaks sortie en famille

Als een groep, geniet van een korting van 1 of 2 € per persoon op onze topattractie, de afvaart van de Lesse per kajak ( 2 trajecten naar keuze, 12 km of 21 km).

De Lesse, om een volledig dag te ontspannen op de lange traject (Houyet-Anseremme, 21 km), of de mogelijkheid om de kleine traject te combineren met :

  • Een sportief activiteit, als de Ardennen challenge, een MBK circuit, een paintball sessie, een railbike traject,...

  • Een cultureel activiteit : de bezoek van de Grotten van Han , de bezoek van een aambachtelijke brouwerij...

Of verander uw afvaart in een ongekende activiteit vol verrassingen met de LESSE TROPHY !

De afvaart op een zeer bijzondere manier in de vorm van een bekerfinale met opdrachten en raadsels, een super uitdaging samen met vrienden of familie!

 

Avontuur activiteiten

Van 2 tot 4 € korting per persoon voor de groepen vanaf 20 deelnemers!

Dinant Aventure vertige

De avontuur parkoersen, ook wel challenges genoemd, vinden plaats op het park van Dinant Aventure. Ludiek, verrassend en toegankelijk vanaf 8 jaar, onze verschillende challenges zijn aangepast aan de smaak en sensatie van iedereen !
Gedurende 2.30 uur of 6 uur voor de volhouders, vragen deze challenges u om elkaar te helpen en de grenzen te verleggen, tot plezier van groot en klein !

Alles in alle veiligheid onder begeleiding van een gediplomeerde tweetalige moniteur per 15 deelnemers.

Totaal andere activiteiten zijn eveneens mogelijk op het domein van Dinant Aventure :

Ten slotte, bepaalde activiteiten worden buiten het avontuur park gehouden :

Initiation à la spéléologie


Rondvaarten

Dinant Mouche Anseremme

Voor groepen, creëert onze « Rondvaart » afdeling een compleet waaier met unieke en op maat gemaakte programma's voor uw evenementen met familie, vrienden, verenigingen of onder collega's :

  • Aan boord van een van onze schitterende prestigieuze boten, “Le Sax” en “Le Copère” organiseert u een originele uitstap voor uw groep

  • Profiteer van onze zomer rondvaarten, gastronomisch en nachtelijk, op 21 juli en 14 augustus, aan boord van de M.S. "Le Sax"

  • Kies voor een thema rondvaart: “culinair”, “proeverij” of “dansende” rondvaart, aan te passen aan uw wensen (vanaf 40 personen)

  • Tot slot, voor een minder formele gelegenheid of iets ludieks, kunt u ook een fluisterbootje huren per uur of 2 uur, zelf te besturen, geen vaarbewijs nodig.


Bezienswaardigheden

Freÿr sur Meuse

Dinant Evasion organiseert met plezier een historisch bezoek van Dinant zolang u deze combineert met een van de activiteiten van Dinant Evasion,  zoals bijvoorbeeld, een rondvaart, of een outdoor activiteit zoals de afvaart per kajak of een touwactiviteit, of een ander avontuur activiteit.


Een speciaal evenement vieren?

profil-familles-enterrement-vie-jf


Restauratie en overnachting

Le Bluesless

  • Wij bieden verschillende restauratie mogelijkheden  aan, maar reserveren is verplicht om uw  tevredenheid te garanderen.

  • Het hotel Aquatel van Dinant Evasion bezit 2 sterren, en is op 2 stappen gelegen van ons ontvangst kantoor en dus op minder dan 10 minuten van onze activiteiten !

Voor bedrijfsevenementen met een groep, bekijk ook ons speciale bedrijfsaanbod

Verwante inhoud :