Combineer op uw eigen manier !

Grotten van Han

Kunstwerk van de tijd en de elementen, laten de Grotten van Han u duiken in het hart van onze geschiedenis. Geniet met verrukking van dit, met 3 Micheline sterren bekroonde, bezoek.

De Grotten die ons de mooie geheimen van het ondergrondse laten ontdekken zijn toegankelijk dankzij een 100 jarige tram. Binnen in de Grotten, gedurende een wandeling van 3 km, ontdekt u een meervoud van ondergrondse schatten opgeluisterd met een schitterend licht en geluid show halverwege. De Grotten laten zich beetje bij beetje ontdekken om te eindigen in de grote” Dôme” zaal versiert met opvallende sculpturen.

U verlaat de grot via een, aan het gewelf hangende loopbrug, over de rivier. Meertalige geleide bezoeken, en een interactief spektakel in 3D. Voorzie warme kleren, de temperatuur in grotten is 13°.

Duur van het bezoek: +/- 1.30 uur – begeleid bezoek

Combineer deze activiteit met:

 • De afvaart van de Lesse van 12 km (2.30 uur):
  In het middag zonnetje, glijd u over het water van de Lesse en geniet van rustige en vrolijke momenten te midden van een beschermde natuur.
  Niet te vergeten de 2 watervalletjes, voor een heftige sensatie! (Elke dag geopend van 01/04 tot 31/10- Reserveren aangeraden)

 • Een Mont- Blanc challenge in Dinant Aventure:
  Na cultuur, ontspanning in de frisse lucht!
  Deze challenge duurt 4 uur en houdt u de hele middag aangenaam bezig; in de volle natuur maar toegankelijk voor iedereen, kom uw grenzen testen op de 40 touwbruggen, spring van 40 meter hoogte in de diepte met de deathride, en ontdek ons mysterieuze ondergrondsparcours. Een onvergetelijk avontuur!
  (Elke dag geopend- Reserveren verplicht)

 

Een andere combinatie? Waarom niet!

Het kan mogelijk zijn deze te realiseren.. Contacteer ons