Open het hele jaar door!

Het avonturenpark

De ontdekking van een avonturenpark - Nieuwe sensaties in het hart van een uitzonderlijk rotsachtig amfitheater.

Op 2 passen van het dal van de Lesse, hangend boven de Maas, nodigt deze oude beboste zandsteengroeve van 17ha en beschermd door Natura 2000 u uit, om een onvergetelijk en buitengewoon moment te beleven.

Het avonturen park van Dinant Evasion biedt vele mogelijkheden om groepen van 20 tot 1000 personen te ontvangen. Exclusiviteit is mogelijk!

Bied uw genodigden een echt moment van afleiding. Nodig ze uit, en sta erop dat ze een echte ervaring gaan beleven, hun grenzen verleggen, en initiatief, medewerking en wedstrijdgeest ontwikkelen. Versterk de teamband of biedt uw personeel en hun familie, uw klanten, uw onderzoekers een aangenaam moment van ontspanning.

Contacteer ons, wij kunnen diverse thema's creëren of een spel of animatieconcept speciaal voor u samenstellen. Alle activiteiten zijn altijd onder de begeleiding van sympathieke tweetalige FR/NL en geëxperimenteerde moniteurs.

Het avontuurpark omvat:

  • Avonturenparcours en sensationele activiteiten

  • Een wandelpad, dat het spoor volgt van het hoogte parcours

  • Een polyvalent terrein van 5000m²
       - Mogelijkheidfeesttenten te installeren
       - Organisatie van concerent, spleen, etc.

  • Een mega barbecue met 200 zitplaatsen

  • Een feesttent voor 50 couverts

  • Een parkeerterrein (gelegen naast de nationaal N97 Ciney-Philippeville) en een rustplek met een indrukwekkend uitzicht over het dal van de Maas.