Huwelijk

De mooiste dag van uw leven verdient een uitzonderlijke plek en een goed geoliede organisatie. De M.S. “De Sax” ontvangt u met al zijn élégance en neemt uw genodigden mee om zeldzame plekjes van het Maas landschap te ontdekken.

Verwante inhoud :

1.
Een origineel amusementsprogramma om het vrijgezellen jongens- of meisjesleven mee af te sluiten.

Duur : ± 2u30 of 4u
2.
Het is nieuw en Dinant Evasion heeft het, uw organisator van professionele of privé evenementen, formeel of ludiek, volg uw eigen idee!

3.
Rondvaartboten bestemd voor regelmatige diensten en gepersonaliseerde evenementen.
4.
Boegbeeld van de vloot van Dinant Evasion, de Sax kan tot 250 personen aan boord ontvangen. De Sax vaart het hele jaar, overdag en 's avonds, tussen Dinant en Givet , maar kan ook een reizende expositie worden over alle grote kanalen van België.
5.
Vier uw trouwdag gedurende een heerlijke bekoorlijke rondvaart aan boord van onze prestigieuze boot “Le Sax”. 's Avonds zorgt de zijwaartse verlichting van de kades voor een romantisch effect.. Zo'n 250 gasten kunnen uw begeleiden tijdens de receptie en het huwelijksbanket aan boord.
6.
Geef een persoonlijke noot aan uw privé en particuliere evenementen en ontvang uw genodigden aan boord van een van onze boten. Profiteer van de schitterende omgeving langs de Maas!