Open het hele jaar door!

Lesse Trophy

Een team challenge met als rode draad de rivier de Lesse.

Deze activiteit is ludiek en is een cocktail vol uitdagingen en opdrachten verspreid langs de afvaart van de rivier. Op een derde van het parcours begint de chronometer te lopen en stapelen de punten zich op... Het winnende team is die met de minste punten, goed gemotiveerd wint u de opdrachten en verdient hiermee een maximum aantal bonus punten om het podium te betreden. Samenwerken, snelheid, kracht, doorzettingsvermogen, evenwicht, behendigheid en precisie zijn noodzakelijk om de opdrachten te doen.

U vaart in tweepersoonskajaks super comfort, het meest aangename model van ons gamma, een exclusief model, super licht, met ergonomische stoeltjes, lichte peddels en een waterdichte ton.

U vertrekt met slechts één peddel en moet de 2de gaan zoeken. Iets verderop vindt u in het schitterende entree gewelf van een grot een aantal gekleurde parels die u nodig hebt voor de volgende uitdaging 500 meter verderop. Hierna is het tijd om te gaan kajakken de chrono start!

Na 1 km snel varen stapt u uit voor een dubbele uitdaging, de ene vraagt om kracht en de ander om uw evenwicht.

De race wordt hervat, na de afdaling van de 2 watervalletjes, stapt u uit op een strandje om 3 schatten te ontdekken verstopt in 3 bijzondere prehistorische grotten.

Gedurende het hele parcours biedt een vragenlijst met logische en natuur vragen over de schitterende natuur die u omringt, u de mogelijkheid om extra bonus punten te oogsten.

Terug in de kajak, ontspan u, de chronometer loopt niet meer, maar er staat u nog één bijzondere inschepingsuitdaging te wachten voordat u de laatste twee kilometers vaart en aankomt in Anseremme bij de kleedkamers en warme douches. Geniet van een streekbier en daarna natuurlijk de bekendmaking van de winnaars.

 

De afvaart van de Lesse is een onvergetelijke uitstap midden in de natuur, ver van de stres en de hedendaagse wereld. De meanderende rivier slingert door een gevarieerde landschap bezaaid met middeleeuwse kastelen, natuurpark, gevaarlijke kliffen, prehistorische cavernes ... en natuurlijk twee watervalletjes.

 

Nature rivière Lesse

 

Tarieven :

Prijs per pers. (min. 20 pers.)

vanaf € 49,60 excl. BTW

Dit programma kan worden aangevuld met de volgende opties :

Voor een residentieel verblijf organiseren wij uw overnachting in het Ibis hotel of het Castel de Pont à Lesse

 

Contacteer ons EVENT
voor een gedetailleerde “op maat” offerte.
Eén contact persoon organiseert u dag volgens uw wensen!