Combineer op uw eigen manier !

Mosterdfabriek Bister

Na een kleine uiteenzetting over de geschiedenis van het bedrijf, ontdekt u de verschillende productie technieken van mosterd, evenals de distributie en export methodes van het merk.

Een rondleiding door de productieruimte in werking, natuurlijk gevolgd door een proeverij. Maar pas op het gaat niet alleen over mosterd... Bister is meer dan 30 verschillende producten zoals, sauzen, olie en azijn, kruiden en zelfs ambachtelijk bier!

Als afsluiting, een bezoek van “Het kleine Bister mosterd museum” en u ontvangt een proef pakket met een assortiment van de producten.

Zin in meer! De winkel ontvangt u graag.

Voor scholen en bedrijfsevenementen kan een “Mosterd Atelier” georganiseerd worden. Na een rondje door de fabriek, worden de bezoekers uitgenodigd hun eigen mosterd te maken om mee naar huis te nemen! (Uitsluitend op reservatie).

Duur van het bezoek: 1.30 u – begeleid bezoek.

Combineer dit bezoek met :

  • Een dropping (3u):
    In kleine groepjes wordt u in een straal van ongeveer 6 à 8 km rond onze taverne in Anseremme gedropt, en moet u via de verschillende verstopte bakens de weg terug vinden, slechts met behulp van een kaart. Vergeet niet de raadsels op te lossen om extra punten te verdienen! Wie is het snelst?

  • Een rondvaart over de Maas (2u):
    Van 01/05 tot 30/09 liggen de rondvaart boten in Dinant voor u klaar om u vanuit het stadscentrum van Dinant tot het kasteel van Freÿr te varen, door het ruigste riviervlak van de Maas vallei.
    Vertrek elke dag om 14 uur - Mogelijkheid om aan te leggen voor een bezoek van het kasteel (uitsluitend voor groepen van min. 40 pers.).

Een andere combinatie? Waarom niet!

Het kan mogelijk zijn deze te realiseren... Contacteer ons