Open het hele jaar door!

Schat zoeken

De schattenjacht van Dinant Aventure, een magisch verhaal en een fantastische zoektocht !

De schattenjacht  beleef je in de schitterende omgeving van Dinant Evasion: een park van bijna 18ha in de volle natuur, waar de paden u meevoeren naar de bosgebieden met steile rots hellingen langs indrukwekkende panorama's over het Maasdal ongeveer 60 meter lager.

Mosane en Mozarex ontvangen de groep deelnemers in het hart van de steengroeve, een buitengewoon theater met een voorouderlijke geschiedenis.

Elke groep ontvangt een stripboek van hun avonturen en de missie die ze aan Augustin Leblanc hadden toevertrouwd die helaas onafgewerkt is gebleven.

De zoektocht is echter noodzakelijk aangezien de gezondheid van de  godin die afhankelijk is van ontdekking van de schat.... Vermist er eeuwen zijn verstreken, is zij nu erg verzwakt tot grote wanhoop van haar man.

Door het park gaat u op zoek naar nieuwe kennis en zal je puzzels moeten oplossen. Aan het einde van 6 speurtochten wordt u telkens beloond met een aanwijzing. Indien je ze goed samenvoegt , vindt je het prachtig geschenk dat Mosane in onze schitterende vallei heeft achtergelaten De ontdekking hiervan zal haar eindelijk in staat stellen om haar gezondheid te worden terug te vinden !

 

Het spel speelt zich volledig af in de openlucht op het domein van Dinant Aventure. Het verhaal, een mix van fictie en 100% originele realiteit, wordt uitgevoerd door professionele acteurs. De activiteit is open voor iedereen en ideaal voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar (vergezeld van hun ouders).

Prijzen

Prijs per persoon (min. 20 pers.) : 16 €

Om dit activiteit te ontdekken zonder een groep te vormen, mis ons afspraak niet deze zomer, kijk rechtstreeks naar ons agenda!

Toegang

Met uw auto/bus :
Autobaan E 411, uitrit 20 Dinant.
Richting Philippeville op de 4 baansweg (N97), 6 km.
Uitrit Dinant Aventure, parking Penant.
Een groot gratis parkeerterrein staat tot uw beschikking.

Coördinaten

Dinant Aventure

Rue de la Carrière 1
5500 Dinant
België