Open het hele jaar door!

Toegang

Wij bieden een groot aantal water en aarde activiteiten waarvan sommige ongekend zijn. Onze attracties zijn het hele jaar geopend met uitzondering van de kajaks, deze stoppen in de winter. Afhankelijk van uw doel, uw publiek en uw budget bieden wij u verschillende formules aan:

All Inclusief, à la carte of op maat.

Ontvangstcapaciteit

Onze infrastructuur staat ons toe groepen van 10 tot 1000 personen te ontvangen. Wij bieden diverse ontvangstformules, binnen of buiten of in partytenten.

Toegang

 • Via de weg: eenvoudig bereikbaar via de autobaan E 411, uitrit 20 Dinant. Grote parkeerterreinen kunnen tot 600 personenauto's en ook bussen ontvangen.

 • Per trein: lijn 154 Brussel-Namen-Dinant

Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit

Bepaalde activiteiten zijn moeilijk toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit. Gelieve bij ons personeel te informeren wat de mogelijkheden zijn. Er is geen bijzondere begeleiding bij Dinant Aventure.

 • Speciaal aangelegde parkeerplaatsen.
  Er zijn parkeerplaatsen vlakbij ons kantoor in Anseremme.

 • Kajaks
  Personen met een slechte beweeglijkheid moeten hulp voorzien bij de in- en uitscheping kades. Wij raden personen met een beperkte mobiliteit aan om zich continue te laten begeleiden door een valide persoon die goed kan zwemmen en, indien mogelijk, het parcours al kent. Bij deze activiteiten is het dragen van zwemvesten verplicht.

 • Dinant Aventure
  De toegang tot de activiteiten van Dinant Aventure is slechts aanbevolen aan personen met een zeer licht beperkte mobiliteit en die sportief zijn. Wij vragen een efficiënte begeleiding van deze personen door een valide en sportief persoon. Bij sommige activiteiten is het verplicht om veiligheidsmateriaal te dragen (helm, gordel, etc.)

Activiteiten die niet toegankelijk zijn voor personen met een motorische beperking:

 • Paintball

 • Speleologie
  Op het domein zijn geen aangepaste toiletten voor personen met een motorische beperking.

 • Fluisterbootjes
  Deze bootjes zijn niet aangepast voor personen met een beperkte mobiliteit.

 • Rondvaarten op de Maas:
  Rondvaartboot “Le Copère
  Het aan -en van boord gaan vereist assistentie. De toegang tot het onderdek is slechts mogelijk via een moeilijk toegankelijke trap. Wij attenderen u erop dat de vele banken op het dek vast staan en geen plaats bieden aan een rolstoel maar ze zijn goed geschikt voor personen die snel moe zijn. Aan boord is er geen aangepast sanitair voor gehandicapten
   
  Rondvaart boot “Le Sax”
  De grote zaal is verwarmd, gelijkvloers en biedt een modulaire ruimte. Hij is dus eenvoudig toegankelijk voor rolstoelen. De dames- en herentoiletten en de bar bevinden zich op dit niveau. De bovenste etage en de buitendekken zijn toegankelijk via een zacht stijgende trap.