Onze LAST MINUTE plezierjachtjes aanbiedingen

Tot 20% korting!

Wil je de Maas op een andere manier ontdekken? Dinant Evasion biedt u de mogelijkheid om plezierjachtjes te huren zonder vaarbewijs voor een unieke riviertocht. Of het nu voor twee uur, een dag of meerdere dagen is, geniet van de schoonheid van de Belgische Ardennen vanaf het water. Met familie of vrienden, bevaar de Maas en ontdek de schilderachtige landschappen aan boord van onze kleine plezierjachten. Dinant Evasion wil u een onvergetelijk moment van ontspanning op het water bieden. Laat u verleiden en kom bij ons voor een onvergetelijke ervaring!

Een rivierrondvaart met een plezierjachtje zonder vaarbewijs, per uur of per dag

 

Dinant Evasion biedt u de mogelijkheid om onze jachten Margaux, Héloïse of Lorraine te huren voor een exclusieve boottocht met familie of vrienden, laat u meevoeren en ontdek de Maas. 
U kunt ze huren op uur-basis met een schipper gedurende 2 tot 4 uur. Onze kapitein neemt je mee naar de mooiste plekjes in de vallei van Dinant tot Waulsort of Annevoie. U kunt tijdens uw tocht genieten van een siësta in de zon, gezellige kaartspelletjes of een uitgebreid aperitief.

Als u kiest voor de dag formule, kunt u van 10 tot 17 uur een plezierjacht huren, en na een korte training over de vaartechnieken, alleen op pad gaan. Het is de perfecte gelegenheid om van de zon te genieten en je een echte kapitein te voelen!

 

Ontdekken

... een (of meer) nacht(en)  ...

 

Kies voor een ongewone accommodatie in het hart van de stad !

 

Ontdekken

Ontdek de landschappen van de Belgische en Franse Ardennen met ons verblijfsarrangement

 

Als je op zoek bent naar een ongewone accommodatie en een unieke reiservaring ver weg van de massa, vergeet de campers en stap aan boord van een van onze boten voor een weekend, een midweek of zelfs een week ontspanning met familie of vrienden. (semaine apres mid-week car plus longue non?)
Vaar door de ruige landschappen van de Hoge-Maas in een zeer ongewone accommodatie of ontdek de stad Namen, de keuze is aan u. Geniet van een boottocht ver van het lawaai en de files, in een vredig, rustgevend landschap. Een serene uitstap wacht op u. 

 

Ontdekken

Zonder vergunning zeg je ?

 

Als het idee om alleen deze mini-jachten te besturen uw bang maakt, hoeft u zich geen zorgen te maken! er is een training van 2 uur gepland met een van onze kapiteins: met een boot varen en manoeuvreren heeft hierna geen geheimen meer voor u !

3… 2… 1… daar gaan we ! Wacht niet langer en neem contact met ons op om je unieke ervaring te boeken !

 

 

 

Aan u de keuze : 

 

Margaux

 

Capaciteit: 4 pers.

Comfort : 

 

Ontdekken

Héloïse

 

Capaciteit: 5 pers.

Comfort : 

 

Ontdekken

Lorraine

 

Capaciteit: 7 pers.

Comfort : 

 

Ontdekken

 


 

Ons bereiken : 

Adres: Avenue Winston Churchill - 5500 DINANT

 

Meer vragen ?

Veel antwoorden vindt u op

F. A. Q.

Openingstijden, organisatie, enz.

Praktische informatie

Voor persoonlijk advies en offerteaanvragen

Contacteer ons