Het wildste riviervlak

van de Hoge Maas...

Een rondvaart voor uw bruiloft!

Zin om uw huwelijk te vieren op een originele, verrassende en unieke locatie ?

croisieres-mariage

Wij kunnen uw droom in werkelijkheid veranderen, en u de gelegenheid geven om samen met uw genodigden een charmante rondvaart aan boord van onze prestigieuze boot “Le Sax” te beleven. 's Avonds, geeft de zijwaartse verlichting op de oevers een romantische uitstraling aan uw rondvaart.

De Sax kan tot 250 personen aan boord ontvangen, en heeft alle ingrediënten om uw huwelijks receptie onvergetelijk te maken.

Een prestigieuze boot

sax-réception

De Sax is een gereputeerde boot met 2 etages en beschikt over open voordek en een groot achterdek. U vindt er een restaurant zaal, een panoramische salon, een bar en een dansvloer, die u kunt personaliseren naar uw wensen, zowel voor een traditionele trouwerij of in een oriëntaalse stijl, of waarom niet een futuristische huwelijk ...  

Een programma op maat, volgens uw smaak en budget ...

Voor uw banket of huwelijks receptie, contacteer ons

Bij Dinant Evasion, steunen onze event organisatoren u bij de ontwikkeling van uw ideale huwelijksfeest. Zij helpen u met het zoeken van de juiste formule die bij u past.

Banket en huwelijk receptie

profil-entreprise-restauration

Als u voor onze traiteur formule kiest, schenkt u uw vertrouwen in de lange ervaring van onze evenementiele traiteur. Evenveel als de idyllische omgeving van uw ceremonie, zal deze uw genodigden verrassen en hun smaakpapillen bekoren met zijn culinaire kunsten.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om uw eigen traiteur te kiezen. In dat geval moet u kennisnemen van de bijzonderheden van de keuken aan boord van de boot (ruimte en functionering).

Een riviercruise, over de Maas of elders

sax-fil-de-leau

Het traject van de cruise is eveneens vrij: heeft u een voorkeur voor een stedelijke ambiance langs de grote riviersteden in België of liever iets landelijks, ruige landschappen en natuurlijke sites van de Hoge Maas, de M.S. “Le Sax” neemt u mee voor tijdloos moment op het ritme van de golven.

X

Contact ons !

Goededag,

Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze activiteiten. Mogen wij contact met u opnemen om u een gepersonaliseerd aanbod voor te stellen?

(*) Verplichte informatie