Legale vermeldingen

De verantwoordelijke uitgever van deze site is het bedrijf Dinant Evasion NV,  sociale zetel Place Baudouin 1ste, n°2 in 5500 Dinant (België).

Het is uw vrije keuze om onze site te bezoeken, en onze producten en diensten te bekijken zonder dat u ons uw persoonlijke gegevens geeft. Voor elke bestelling hebben wij echter uw persoonlijke gegevens nodig. Indien u er voor kiest ons u persoonlijke gegevens te verstrekken, behandelen wij deze en respecteren wij deze overeenkomstig de wettelijke bepaling van België te weten de wet van 8 december 1992 zoals hij gewijzigd is door de wet op 11 december 1998.

 

Verantwoordelijke van de behandeling

De persoonlijke gegevens die u aan ons doorgeeft worden opgeslagen en behandeld door Dinant Evasion NV - Place Baudouin 1ste n°2 – 5500 Dinant

 

Doel van de behandeling van gegevens

  • Beantwoorden van vragen gesteld via ons formulier

  • Statistieken bijhouden van de herkomst van de bezoekers, zoals gewenst door het Observatorium van Toerisme.

De gevraagde gegevens tijdens uw reservering voor ons klantendossier worden niet voor anderen gebruikt tenzij er een reservering voor een prestatie bij een van onze partners nodig is.

Deze gegevens worden bewaard in ons klantendossier en worden slechts opnieuw gebruikt om een nieuwe reservatie te vergemakkelijken en niet opnieuw de inschrijvingsprocedure te starten.

 

Goedkeuring van de behandeling van uw gegevens

Als u ons uw persoonlijke gegevens geeft, stemt u in met het feit dat wij deze informatie gebruiken zoals beschreven hier boven. Als wij uw gegevens voor marketing doeleinden wensen te gebruiken in het kader van onze informatie dienst, dan vragen wij dat speciaal door middel van een aan te kruizen vakje in het reserveringsformulier. U kunt op elk moment deze toestemming annuleren door het sturen van een mail aan info@dinant-evasion.be.

 

Uw rechten

Door middel van een gedateerde en signeerde aanvraag geadresseerd aan  Dinant Evasion NV - Place Baudouin 1ste n° 2 – 5500 Dinant, de klant die zijn identiteit kan bewijzen (kopie van de ID kaart), kan gratis de betreffende gegevens krijgen. Uw gegevens worden binnen 45 dagen na ontvangst van uw aanvraag mee gedeeld.

 

Contacteren

Als u vragen heeft over deze tekst of over de bescherming van uw gegevens, kunt u contact met ons opnemen via mail info@dinant-evasion.be.