Voor de organisatie van uw evenementen en verblijven werken wij samen met veel hotels in de regio.

Ibis hotel

Het IBIS hotel ligt dicht bij de oude stad, aan de oevers van de Maas, op korte loopafstand van restaurants, bars en winkels, evenals het casino van Dinant. Het biedt 59 kamers met airconditioning. Er is een bar waar 24 uur per dag snacks worden geserveerd, en voor gasten op zakenreis is er Wi-Fi.

Rempart d'Albeau 16
5500 Dinant

zie hun website

 

Het kasteel van Pont-à-Lesse

Genesteld in de bosrijke omgeving van de Lesse-vallei, badend in ongeëvenaarde rust en kalmte. Op 5 km van het stadscentrum van Dinant beschikt het over 91 kamers, 11 vergaderruimten, 6 ontspanningsruimtes en een privépark van 25 hectare met een Natura 2000-arboretum.
Dit driesterrenhotel verwelkomt u voor een zeer aangenaam en ontspannend verblijf, maar ook voor al uw seminars en teambuildingsessies.

Rue de Pont-à-Lesse 31
5500 Dinant

zie hun website

 

La Merveilleuse

Een voormalig klooster. Authentiek. Getransformeerd met raffinement en elegantie.

Vanaf de heuvel heb je een uniek en adembenemend uitzicht over de Maas en de stad Dinant met zijn imposante Citadel en zijn Bayard rots. Een gastvrije, ontspannende omgeving met als extra het Leffe museum in de oude kapel die volledig intact is gebleven.

7 vergaderruimten: een unieke werksfeer in een religieuze sfeer.

Charreau des capucins 23
5500 Dinant

zie hun website

 

Les Jardins de la Molignée

Dit elegante viersterrenhotel heet u welkom in een schilderachtige omgeving tussen Namen en Dinant, aan de poort van de Belgische Ardennen.

Het biedt 52 ​​moderne kamers, waaronder 4 suites, 2 duplexen, 3 luxe suites en 1 bruidssuite.

Er zijn twee tennisbanen, evenals een klein binnen zwembad en een sauna. Er zijn zeer veel wandel en fiets mogelijkheden vanaf het hotel en sportieve activiteiten op enkele kilometers.

Diverse restaurants naast het hotel, en vele andere bevinden zich in de nabije omgeving.

Ten slotte zijn de zes vergaderzalen voorzien van alle wenselijke gemakken en bieden ze plaats aan maximaal 120 personen.

Rue de la Molignée 1
5537 Anhée

zie hun website

Le Quartier latin

Hotel-restaurant Quartier Latin is ideaal gelegen in het hart van het stadje Marche-en-Famenne (België). Het viersterrenhotelcomplex van 70 kamers vond hier een onderkomen binnen de muren van een geklasseerde jezuïetenkerk uit de 18de eeuw. In dit historische kader verenigt Quartier Latin de stijlvolle elegantie uit het verleden met de technologie van vandaag.

Bij Quartier Latin laten we niets aan het toeval over om het perfecte evenwicht te vinden tussen gastronomie, welbehagen en natuur. Ons etablissement is dan ook meer dan het zoveelste hotel. Hier kunt u volledig tot rust komen en genieten van ons fijnproeversrestaurant, ons Wellness-centrum en ons grote terras. Allemaal onder één dak !

Rue des brasseurs, 2
6900 Marche-en-Famenne

Zie hun website

 


 

Maasvallei en toerisme

Op de website van Maison du Tourisme vind je de volledige lijst met accommodaties in de regio

ontdekken

 

Eén aanspreekpunt voor al uw evenementen

Wij staan ​​tot uw beschikking om uw evenement van A tot Z te organiseren. Laat ons uw wensen weten, wij zullen het meest geschikte hotel aanbevelen en alle boekingsprocedures voor onze rekening nemen.

Onze verwante activiteiten

Rondvaarten

Seminarie rondvaart

Klaar voor een "verblauwing" van uw ideëen ?

Ontdekken
Avontuur

Teambuilding challenge

Een challenge om iedereen te verenigen !

Ontdekken
Bezoeken

Fluisterbootjes rally

Een rally maar dan de slow-toerisme-versie

Ontdekken