Scheep in voor de mooiste dag van je leven!

Op zoek naar een originele trouwlocatie in België?

Alle trouwlocaties in de omgeving lijken op elkaar: kasteel, kasteelhoeve of zelfs groot landgoed, originaliteit heeft stilaan plaatsgemaakt voor clichés. Maar als u deze pagina leest, komt dat omdat u niet het type bent dat "die het doet zoals iedereen", toch? Verras uw gasten dus door de mooiste dag van uw leven te vieren aan boord van ons cruiseschip, de Sax!

Vertrek vanuit Dinant (of een andere stad) en ga aan boord voor een romantische tocht over de Maas langs een schitterende landelijke omgeving.

 

Een buitengewone receptielounge

Voor uw bruiloft stellen wij de mooiste boot van onze vloot tot uw beschikking: Le Sax. Het hele jaar beschikbaar (aan de kade of varend) en uitgerust met alle moderne apparatuur, deze drijvende locatie biedt evenveel als traditionele ontvangstruimten.

Met een klein groepje voor meer intimiteit of met een groot aantal genodigden voor veel plezier, biedt de Sax plaats aan maximaal 250 gasten aan boord voor een walking-dinner formule en tot 150 gasten voor een maaltijd aan tafel.

Geniet vanuit de panoramische salons op de boot of vanaf de buitenterrassen met een 360° uitzicht over de charismatische Maaslandschappen die voorbijgaan op het ritme van de vallei. Laat u wiegen op de golven tussen natuur en architectuur gedurende deze romantische overtocht.

 

 

De boot beschikt over twee niveaus:

• Het benedendek bestaat uit de grote salon met een dansvloer, bar, en een compleet ingerichte keuken, garderobe en toiletten.

• Op het bovendek profiteert u van een panoramische lounge.

Drie buitenterrassen, gedeeltelijk overdekt zijn ook toegankelijk. Deze bieden een bevoorrecht uitzicht over de vallei tijdens de rondvaart.

Om een nog beter beeld te krijgen, kunt u via een virtuele rondleiding kennis maken met de boot en uw potentiële locatie! Visualiseer het volume van de ruimtes, ontdek de inrichting en de mogelijke decoraties, laat uw fantasie de vrije loop!

 

Een organisatie op maat, volgens uw wensen en uw budget.

Voor de mooiste dag van je leven, laat uw wensen spreken! Dinant Evasion ondersteunt u om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. We begeleiden u een beetje of veel, maar altijd met passie!

3 formules voor de begeleiding uw evenement:

 

1. Een beetje – De boot is van u

Deze formule geeft u alle vrijheid bij de organisatie van uw bruiloft (aankleding van de zaal, keuze van de cateraar, beheer van de bar, bediening, inrichting van het meubilair, etc.) en omvat enkel de huur van de boot (en het ter beschikking stellen van de bemanning in het geval van een rondvaart).

Standaard wordt de Sax verhuurd met meubilair, servies en glaswerk. Het is echter heel goed mogelijk om ze te verwijderen om ruimte te maken voor de jouwe.

 

2. Veel – Een beetje van jou, een beetje van ons

Wil je enkele zaken beheren en al het andere aan ons toevertrouwen? Dat is ook mogelijk!

Kent u de ideale persoon voor de realisatie van uw trouwfoto's maar heeft u geen idee tot welke cateraar u zich moet wenden voor de maaltijd in de eetkamer? Laten we onze krachten bundelen!

Via deze formule werken we nauw samen om samen uw feest ontwikkelen, een moment dat bij jullie past.

 

3. Heel veel – Wij zorgen voor alles

Geen voorbereidingsstress meer dankzij deze formule die de huur van de boot omvat maar ook de organisatie van uw bruiloft door ons!

Steunend op zijn ervaring in het creëren van evenementen, heeft Dinant Evasion van "bruiloftsplanning op het water" zijn specialiteit gemaakt.

We werken regelmatig samen met verschillende dienstverleners die gewend zijn aan onze bijzondere locatie. Catering, zaalpersoneel, interieurontwerpers, dj's, muzikanten, fotograaf en videograaf naar keuze staan ​​klaar om samen met u aan boord te gaan om van uw trouwdag een onvergetelijke herinnering te maken.

Met deze formule worden we uw belangrijkste contactpersoon en organiseren we, volgens uw wensen, alle voorbereidingen met betrekking tot uw huwelijk. Zodat jullie deze grote dag met een goed  en rustig gevoel kunnen beleven.

 

Technische info over de Sax

PBM-toegankelijkheid  Het gehele benedendek is toegankelijk voor personen in een rolstoel 
Aan boord

- Centrale verwarming

 - Elektriciteit

 - Mogelijkheid tot geluidsinstallatie

Op aanvraag voorzien wij

 - Tafelkleden & hoezen voor statafels

 - Projectiescherm

 - Beamer

 

Een rivier rondvaart voor een origineel huwelijk

Hoewel het mogelijk is om van begin tot einde aan de kade te blijven, transformeert Dinant Evasion bruiloften in echte reizen dankzij zijn concept, dat uitzonderlijk is in België.

Onze vaarroutes:

 

1. Vertrek vanuit Dinant

 

Dinant-Freÿr

Vanuit Dinant (op 1 uur van Brussel, in de provincie Namen), een charmant stadje gekozen tot 11de mooiste bestemming van Europa, ontvangt u uw gasten aan boord van de Sax en vertrekt samen richting het schitterende Freÿr (op 15 kilometer van Frankrijk).

Vier uw verbintenis op het ritme van de Maas in een omgeving die natuur en romantiek combineert. Bewonder de landschappen die voorbijkomen en die hun schatten aan u onthullen, zoals de beroemde Bayard-rots of het prachtige kasteel van Freÿr en zijn 18e-eeuwse tuinen genesteld in de meanders van de Hoge-Maas.

Favoriet bij  pasgetrouwde stellen - een fotoshoot op Chateau de Freyr
Een halte bij het kasteel van Freyr om je trouwfoto's te maken?
Profiteer van deze uitzonderlijke plek doordrenkt van geschiedenis en omringt door de natuur om uw toekomst te vereeuwigen. Origineel nietwaar?

 

Dinant-Namen

Meer verleid door een stedelijke sfeer? Navigatie kan ook richting Namen. Genieten van de charme van de Maasvilla's en profiteren van een bevoorrecht uitzicht op de rotswanden en steengroeve van  Lustin die de rechteroever van de Maas siert.

 

2. Kies uw plaats van inscheping

 

Wilt u een andere Belgische rivierstad als vertrek- en/of aankomstpunt van uw trouwcruise? Alles is mogelijk. Onze boot komt u overal op de Maas tegemoet, tussen Luik en Givet (Frankrijk).

 

Verleng de bruiloft met onze overnachting mogelijkheden.

 

Wat is er praktischer dan in de buurt te overnachten als de avond voorbij is? Dinant Evasion stelt een hotel en een gîte met grote capaciteit tot uw beschikking om gasten te ontvangen die na de ceremonie in de omgeving willen slapen.

Op zoek naar privacy en eenvoud? Kies voor kamers in het Aquatel hotel in Dinant (Anseremme).

De gezelligheid en warmte van het moment behouden? De Gîte de La Tour, gelegen op het landgoed Le Caillou, is de ideale plek om het plezier in het hart van een groene omgeving te verlengen.

 

Enkele recensies van klanten


 

We komen uit Brussel en waren op zoek naar een exotisch en origineel concept om onze verbintenis te vieren; Missie volbracht! We gingen aan boord bij de Bayard-rots voor wat ongetwijfeld de mooiste van onze cruises zal blijven. Wat een onbeschrijflijk gevoel om te trouwen op een boot omringd door dierbaren. België biedt veel schoonheid, we werden verliefd op de regio van Dinant. We bedanken het hele team voor deze onvergetelijke dag!

Géraldine & Manuel

Gisteren was een perfecte dag.

Wij willen u bedanken voor de kwaliteit van de dienstverlening en de getoonde beschikbaarheid. Zulke bruiloften zijn zeldzaam, we waren erg blij met deze cruise en onze vrienden zijn dezelfde mening toegedaan. Wat een sfeer!

Aurora en Xavier

Nogmaals bedankt Céline en het hele team om aan onze zijde te staan ​​voor de organisatie, en zeker ook de bemanning en het personeel aan boord.

Iedereen gefeliciteerd met jullie werk.

Déborah & Timothée

Het was de gelukkigste dag van ons leven ... alles was perfect, meesterlijk beheerd!

Onze gasten waren verrukt en verbaasd over de originele en gedurfde keuze die we hadden gemaakt, ze hadden nog nooit deelgenomen aan huwelijkscruises. Hotelkamers werden in het aanbod opgenomen, de organisatie van evenementen is het domein van Dinant Evasion. Als we het opnieuw zouden moeten doen, zouden we het zonder aarzelen opnieuw doen, we zijn nu al nostalgisch!

Marjorie & Rudy

 

Zeg u ook ja!

Neem contact op

Vrijblijvende prijsofferte - Bezoek de boot op afspraak

download onze brochure