Kajak - Activiteit tijdelijk beperkt
Bekijk de alternatieven
Kajak - Activiteit tijdelijk beperkt Kajak - Activiteit tijdelijk beperkt

 

Zie onze pagina Bevaarbaarheid van de Lesse voor meer informatie.

 

Onze verwante activiteiten

Avontuur

Ardennen challenge

Het ideale programma om je eerste "avontuurlijke" stappen te maken !

Ontdekken
Avontuur

Alpen challenge

Sportiever, dit programma zal klimliefhebbers bevallen !

Ontdekken
Rondvaarten

Rondvaart Dinant-Anseremme

De mooiste landschappen en zichten van het centrum van Dinant !

Ontdekken
Rondvaarten

Rondvaart Dinant-Freÿr

De perfecte trip om de vele facetten van de Maasvallei te bewonderen.

Ontdekken

Aan boord van een boot

Aan de kade of op het water, kies voor 100% drijvend evenement!

Verjaardagen, pensionering, thema avonden ,…

Op zoek naar een bijzondere ontvangstruimte voor een evenement? Kies voor het ongewone en verras je gasten door een van onze rondvaartboten te privatiseren! Onovertroffen uitzicht over de vallei, een ongeëvenaard gevoel van vrijheid, receptieruimtes binnen en buiten, een bar, een volledig uitgeruste keuken (alleen op de Sax),...

Kies één van onze kant-en-klare formules. Of u nu op zoek bent naar een gastronomische, culturele, gezellige of feestelijke rondvaart, kies het programma dat bij u past en begin aan een onvergetelijke riviertocht!

bekijk onze bestsellerformules

 

Wilt u UW persoonlijke tintje toevoegen met een speciale maaltijd, gepersonaliseerde decoratie of een bijzondere activiteit? Het is allemaal mogelijk! Neem contact met ons op en laten we samen uw evenement op maat organiseren.

Contacteer ons

Bruiloft op het water

De rustige, romantische omgeving, grote capaciteit en verschillende receptieruimtes maken van Le Sax een droomlocatie voor een bruiloftsfeest.

Verlaat het vasteland om uw verbintenis te vieren aan boord van ons rondvaartboot!

Erewijn, een maaltijd in de grote zaal met uitzicht over de vallei, een 100% drijvend dansfeest... De mooiste dag van uw leven zal een onuitwisbare indruk achterlaten!

Een bruiloft aan boord van Le Sax

 

Of op het vaste land!

Op het Domaine du Caillou of in de avonturen steengroeve , biedt onze groene omgeving plaats aan al uw toekomstige evenementen.

Verjaardagen, familiereünies, communies, babyshowers, vrijgezellen feestjes...

Onze receptieruimtes, gîtes en activiteiten, genesteld in het hart van de natuur, openen de deuren voor authentieke evenementen met gedenkwaardige herinneringen. Geef uw feesten de uitzonderlijke omgeving die ze verdienen.

Onze ruime gîtes (tot 50 personen) bieden veel meer dan alleen accommodatie. De gemeenschappelijke ruimtes zijn perfect geschikt voor privé-evenementen zoals communies of pensioneringen. Het zijn warme, gezellige ontvangstruimtes, ontworpen om alle leeftijdsgroepen aan te spreken.

  gite de la tour  village du caillou  

 

Begraaf je vrijgezellenbestaan in stijl met een spannende konijnenjacht op ons paintballveld of vier een verjaardag met challenges en adrenaline activiteiten op de hoogten van Dinant, ons avonturenpark wacht op je!

begraven van het vrijgezellen leven 

Een vraag, een idee of een wens?

We horen het graag van u!