A la une Gepubliceerd op 28/09/2023

Halloween snack en menu bij de Cool Corner

De bladeren vallen, de mist trekt Dinant binnen en ronddwalende zielen trekken naar de Cool Corner met een honger als een wolf!

Meer lezen
Gepubliceerd op 18/08/2023

Nieuw in Dinant : een gigantische accommodatie

Kent u de Village du Caillou? Een XXL gîte, met een atypische indeling, één van de weinige in Wallonië die tot 50 personen kan herbergen in een ruime en comfortabele omgeving!

Meer lezen
Gepubliceerd op 11/08/2023

Dinant Evasion, voor een spannend schooljaar 2024!

De start van het nieuwe schooljaar staat al voor de deur... het is tijd om na te denken over het plannen van de schoolreisjes die uw lessen nieuwe energie geven en uw klas fascineren!

Meer lezen
Gepubliceerd op 21/06/2023

Onze LAST MINUTE plezierjachtjes aanbiedingen!

In juli en augustus kun je aan boord gaan voor een onvergetelijke ervaring tegen gereduceerde prijzen!

Meer lezen
Gepubliceerd op 07/04/2023

Een nieuwe manier van reizen ; plezierjachtjes zonder vaarbewijs!

Sinds twee jaar nodigen Margaux, Lorraine en Héloïse, de jachten zonder vaarbewijs van Dinant Evasion, u uit om anders te reizen. Voor een paar uurtjes of voor meerdere dagen, aan de kade of al varend, kunt u van nu af aan inschepen om een buitengewoon moment te beleven aan boord van onze ingerichte boten!

Meer lezen
Gepubliceerd op 03/04/2023

De animatie is volledig terug in de regio van Dinant!

De lente brengt veel goed nieuws en een groot aantal animaties in de regio Dinant. Op de agenda, de hervatting van onze paradepaardjes (kajakken op de Lesse, speleologie-initiaties, enz.) en de presentatie van ons verblijfsaanbod, want ja, de familie is weer uitgebreid... Dus, pak uw agenda voor een seizoen dat rijk aan emoties belooft te worden!

Meer lezen
Gepubliceerd op 13/12/2022

Een gite voor de Kerst !

Ontdek onze uitzonderlijke Last Minute aanbieding voor de Gite de la Tour tijdens het Kerstweekend, verenig uw familie en vrienden tot 33 personen !

Meer lezen
Gepubliceerd op 24/11/2022

De eindejaarsfeesten voor uw bedrijf

De eindejaarsfeesten naderen snel. Het moment om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet gedurende de voorbije maanden.
Het ideale tijdstip om stil te staan bij de organiseren van verschillende feesten: Sint-Elooi, Sint Niklaas, (pre-)Kerst, jaarafsluitings teambuilding, feestelijke jaarafrekening,... Doe de medewerkers van uw bedrijf plezier, tijdens deze periode waar delen voorop staat, door hen een uniek en emotievol moment van samen zijn te schenken.

Meer lezen
Gepubliceerd op 10/11/2022

Activiteiten het ganse jaar door!

Verleng emoties en sensaties gedurende het ganse jaar met Dinant Evasion !

Meer lezen
Gepubliceerd op 19/05/2022

Speciale EDUCPASS aanbieding

Uitzonderlijke uitbreiding van EDUCPASS voordelen deze zomer! !

Meer lezen
Gepubliceerd op 04/05/2022

1 Leffe + 1 gratis op al onze toeristische cruises !

Zitten op een terrasje is fijn, maar op een drijvend terras is het zoveel beter... Profiteer van onze 1 Leffe + 1 gratis aanbieding op al onze cruises !

Meer lezen
Gepubliceerd op 26/05/2021

Afvaart van de Lesse 21 km : het kan weer!

Eindelijk weer mogelijk, de afvaart van de Lesse van 21 km kan opnieuw vanaf zaterdag a.s. 29 mei, en we hebben nog een verrassing voor u.

Meer lezen