Individuelen, families en groepen van minder dan 20 personen

Dinant Evasion stelt een veelvoud van activiteiten voor aan families en vriendengroepen van minimaal 20 personen.

Kajak

profil-familles-kayak

Geniet altijd van onze topattractie, de afvaart van de Lesse per kajak !

Kies een dag vol ontspanning op de traject van 21 km (5u), of combineer het kleine parcours (2u30) met :


Avontuur activiteiten

profil-familles-aventure

De avontuur parkoersen, ook wel challenges genoemd, vinden plaats op het park van Dinant Aventure. Ludiek, verrassend en toegankelijk vanaf 8 jaar, onze verschillende challenges zijn aangepast aan de smaak en sensatie van iedereen !
Gedurende 2.30 uur of 6 uur voor de volhouders, vragen deze challenges u om elkaar te helpen en de grenzen te verleggen, tot plezier van groot en klein !

Vanaf 10 deelnemers kunnen jullie ook kiezen tussen onze originele activiteiten :
    - Lasergame
    - Paintball
    - Team-building
    - Speleologie


Rondvaarten

profil-familles-croisieres

Neem de tijd om de dinantse Hoge Maas in het zonnetje te ontdekken ...

Voor een uur of twee, huur een fluisterbootje die u, zonder vaarbewijs, zelf bestuurt. Met z'n 2 of in familie, genieten van vrijheid momenten op het water.

U kunt ook deelnemen aan de regelmatige rondvaarten richting Anseremme of Freyr (met een eventueel bezoek van dit prachtige kasteel à la Versailles). De boten vertrekken elke dag vanaf het centrum van Dinant.

Of heel gezellig, schrijft u individueel in voor 2 verbazingwekkende “gastronomische” nachtelijke rondvaarten, deze zomer op 21 juli en 14 augustus, aan boord van de prestigieuze boot Le Sax.


Een speciaal evenement vieren ?

profil-familles-paintball

Contacteer onze “Event” afdeling, ons team luistert en helpt u om de elementen te bepalen die van uw speciale moment een succes maken.


Speciaal Kids : de indoor speeltuin AMIZOUMI!

profil-familles-plaine

Dinant Evasion creëerde Amizoumi, een grote overdekte speeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De ideale oplossing voor het organiseren van een super verjaardag: een speciaal gedecoreerde tafel, een lekkere taart, muzikale ambiance en speelmodules dichtbij om samen met de vriendjes lol te maken. Een dolle middag in het vooruitzicht !


Voor grote stammen, families, vrienden groepen van meer dan 20 personen, raadpleeg onze Groepsaanbiedingen - vanaf 20 personen.

Verwante inhoud :

< 1 2 >
< 1 2 >