Open het hele jaar door!

Overnachting

Hotel Aquatel

Gelegen in Anseremme aan de Lesse en op 3 km van het centrum van Dinant, ontvangt dit kleine hotel families en groepen in alle eenvoud. Een ideale ligging om verschillende activiteiten te doen: kajakken, avontuur, mountainbiken, rondvaarten op de Maas en wandelingen.
 
Capaciteit: 58 bedden verdeelt over 13 kamers van 2 tot 18 personen (6 kamers van 2 personen met terras, 6 kamers van 5 personen, 1 kamer van 18 personen met stapelbedden).
Douche, WC,  wastafel en telefoon in de kamers.

Rue du vélrodrome 15, 5500 Dinant - Kijk op onze site

logement hotel Aquatel

Het Ibis hotel in Dinant 

Het hotel ligt aan de Maas in het oude centrum, naast het casino van Dinant, op een paar passen van restaurants, cafe's en winkeltjes. De 59 kamers zijn geclimatiseerd. Het hotel beschikt over een bar deze verzorgd ook kleine hapjes 24/24, en Wifi voor zijn gasten en zakenmensen. Een ruime parkeerplaats op 50 m van het hotel.

Rempart d'Albeau 16, 5500 Dinant - http://www.ibis.com/nl/hotel-3150-ibis-dinant/index.shtml

Hotel Ibis

Kasteel van Pont-à-Lesse

Gelegen als een sieradendoosje in het dal van de Lesse, badend in oase van rust en weelderig groen. Op 5 km van het stadscentrum van Dinant, beschikt het over 91 kamers, 11 conferentie zalen, 6 ontspanningsruimtes en een 25 HA groot prive park met  een arboretum van Natura 2000 en klimrotsen.
Dit 3 sterren hotel ontvangt u voor een aangenaam en ontspannend verblijf maar ook voor uw seminarie's en teambuilding.

Rue de Pont-à-Lesse 31,  5500 Dinantwww.casteldepontalesse.be

Castel de Pont à Lesse

Kasteel Les Sorbiers

Het kasteel van de Sorbiers ligt als een parel uit de Maas ,aan de rand van de rivier met uitzicht over de vallei. Het beschikt over een conferentiezaal voor 80 personen, 30 comfortabele kamers, een bibliotheek en een kleine sportzaal. De Franse tuinen en het gastronomisch restaurant maken van dit klassieke maar moderne hotel een elegante verblijfsplaats.

Een extraatje? Vanaf de aanlegsteiger kunt u inschepen voor een aangename rondvaart op de Maas aan boord van één van onze boten

 !

Rue des sorbiers 241 - 5543 Heer sur Meusewww.castellessorbiers.be

Castel Les Sorbiers