2021-07-04,2021-08-01,2021-09-05,2021-10-03 Avontuur

Onderzoek de ondergrondse holtes van de Trou d'Haquin !

Glijden tussen de rotsen, lopen door grote galerijen, je een weg banen door obstakels, klimmen op de uitlopers en beklimmen titanische scree ... een echte speleologie initiatie wacht op u, in het licht van krachtige koplampen en uitgerust met de nodige veiligheidsuitrusting. 

U kunt onder andere de Sentinelzaal bewonderen met zijn grote stalagmitische stromen en draperieën, de Ronde zaal en zijn cilindrische omhulsels, de Wachtzaal en zijn opgang naar de Paradijsgang, de Middernachtzaal voor een "volledig zwarte" pauze, dit alles op een circuit van iets meer dan 1 km onder de grond, op een maximale diepte van ongeveer 60 m.

Deze sportieve leergrot is toegankelijk voor iedereen. Afhankelijk van uw sportieve niveau, uw handigheid en de motivatie van de groep, nemen onze moniteurs u mee en dankzij de vele bochten en verschillende circuits kan uw parcours meer of minder moeilijk zijn.

 

Onze gediplomeerde instructeurs, authentieke en zeer ervaren speleologen, zullen graag hun passie voor het zevende continent met u delen.

 

Praktische informatie :

Tarieven : € 35/pers. 
Toegankelijk vanaf 12 jaar oud.

Timing :
Ontmoet me om 10:00 uur op de parkeerplaats. 
Vertrek van de activiteit om 10:30 uur stipt. 

 

De grot bereiken :

Adres : Chemin d'Hestroy 34, 5170 Profondeville (gratis parkeren op eigen terrein - onbeheerd)

 

Informatie en reservatie (verplicht)

Voor meer informatie kunt u hier terecht

Contacteer ons

Terwijl de reservering hier is ...

reservatie

 


 

Andere datum ? 

Mis deze prachtige ontdekking niet, schrijf u nu al in voor toekomstige edities : elke 1ste zondag van de maand (onder voorbehoud van een vergunning voor het beoefenen van speleologie, rekening houdend met de COVID-beperkingen in België).