Kajak - Activiteit tijdelijk beperkt
Bekijk de alternatieven
Kajak - Activiteit tijdelijk beperkt Kajak - Activiteit tijdelijk beperkt

 

Zie onze pagina Bevaarbaarheid van de Lesse voor meer informatie.

 

Onze verwante activiteiten

Avontuur

Ardennen challenge

Het ideale programma om je eerste "avontuurlijke" stappen te maken !

Ontdekken
Avontuur

Alpen challenge

Sportiever, dit programma zal klimliefhebbers bevallen !

Ontdekken
Rondvaarten

Rondvaart Dinant-Anseremme

De mooiste landschappen en zichten van het centrum van Dinant !

Ontdekken
Rondvaarten

Rondvaart Dinant-Freÿr

De perfecte trip om de vele facetten van de Maasvallei te bewonderen.

Ontdekken
Gepubliceerd op 24/11/2022

 

Op zoek naar ideeën voor uw patronaal feest of het eindejaaruitje van het bedrijf? Dinant Evasion stelt u verschillende oplossingen voor, door onze teams voor uw teams bedacht!

 

Een uitstap naar het park Dinant Avontuur

 

Verbondenheid bevindt zich soms aan het einde van de musketon! Verlaat uw werkplek voor een uitstap in de buitenlucht in het hartje van ons klimpark.

Evolueer als groep, op land of in de lucht, via onze verschillende teambuilding parcours die zijn opgesteld om de banden tussen uw medewerkers te versterken. 

Tussen klimmen, evenwicht en sprongen in de leegte, zullen teamsterkte en solidariteit de draadlijn zijn voor het overwinnen van de obstakels op de weg.

Dit originele uitje, toegankelijk voor iedereen (verschillende niveaus) wordt vooral geapprecieerd door bedrijven die op zoek zijn naar drukte ontsnapping, sensaties en communicatie met de Natuur. De ideale activiteit om zich, ver weg van het kantoor, te herbronnen voor het nieuwe jaar!

feestelijk rondvaart

Een gepersonaliseerde boottocht onder collega’s

 

Wil je je collega’s echt verrassen? Zet het werk en de knowhow van uw werknemers/arbeiders in de kijker door Sint-Elooi, Sint Barbara of zelfs Sint Niklaas aan boord van een boot te vieren!

Dag of nacht, voor een seminarie, een dansfeest, een personeelsfeest of zelfs een teambuildingmaaltijd, … Privatiseer een van onze boten en ga aan boord voor een buitengewone tocht op de Maas! Een buitenmaats geschenk dat zeker effect zal hebben op uw medewerkers.

Met een maximum capaciteit tot 200 personen is dit idee voor een rivierevenement geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Elk evenement aan boord van onze boten kan worden aangepast aan uw wensen en uw budget.

 

aperitief en ijsbaan

Een schaatssessie & winterspelen

 

Trek de schaatsen aan en neem bezit van onze echte ijsbaan!

Maak tussen het schaterlachen en het creëren van herinneringen het kind in jezelf wakker. Een geweldige manier om het ijs tussen uw medewerkers/arbeiders te breken, alvorens het nieuwe jaar in te stappen.

Voor een sessie vrij glijden, een spelletje ijshockey of de ontdekking van ons teambuildingcircuit "winterspelen" (bijlwerpen, nagelspelen, enz.) is dit de kans om een ​​geweldige tijd te beleven met een beperkt budget!

teambuilding savoie maaltijd

Een bedrijfsetentje met de smaken van de Savoie

Wat herenigt beter dan een heerlijke maaltijd?

Tot en met 22 januari 2023 kan u voor een gedeeld moment terecht in ons pop-up restaurant : de Cool Corner.

Raclette, tartiflette of rundsbrochette, … Er werd een menukaart opgesteld met heerlijke en conviviale gerechten om u een onvergetelijk moment buiten kantoor te bezorgen. Bovendien heeft de magische kerstsfeer de ruimte al ingepalmd!

Formules voor uw bedrijfsevenement zijn eveneens beschikbaar (min.20 pers.).

Magische uitstap ideetjes : een pre-Kerst met het team!

 

Zet in op de "magic touch" door uw collega’s uit te nodigen op een pre-Kerst. Succes verzekert! Ja, de eindejaarsfeesten komen dichterbij, dus waarom geen gebruik maken van deze magische sfeer om uw collega’s eens te verrassen?

Op het programma: 

Glühwein en schaatsen

Wat zou een (pre-)Kerst zijn zonder de onvermijdelijke glühwein?
Neem plaats in onze buiten-cocoon en geniet van een heerlijke glühwein.

Laat u  eveneens verleiden tot een kort schaatsmoment op de ijsbaan, ontspanning en plezier gegarandeerd!

ONTDEKKEN

Lunch/avondmaal in de Cool Corner

Stap van de schaatsbaan rechtstreeks over op streekproducten door plaats te nemen rond een tafel in ons pop-up restaurant.

Overloop de winterkaart en laat u bijvoorbeeld verleiden door een traditionele en smaakvolle raclette. Dit alles in een warme omgeving, ondergedompeld in de Kerstsfeer.

Voor het uitwisselen van geschenken, het vastleggen van de perfecte foto voor de wenskaarten naar uw klanten, … Alle elementen zijn verenigd om van de warmte genieten alvorens de vrieskou in te gaan!  

ontdekken

Overnachting in de Gîte de la Tour

Nodig uw gasten uit voor een avond en nacht in onze all-in comfort gîte, die tot 33 personen kan ontvangen.

Maak volop gebruik van de verschillende faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer zullen maken (jacuzzi, sauna, feestzaal,...).

ontdekken

 


 

Verleid door onze ideeën?

Neem snel contact op en wij stellen, met u, een moment samen waarin u zich volledig kan vinden: :

event@dinant-evasion.be
+32 (0)82 22 43 97