Is reserveren verplicht ?

Alle « Paden » activiteiten vinden plaats onder begeleiding van één of meerdere gidsen. Het is dus noodzakelijk te reserveren, wilt u zeker zijn van de beschikbaarheid van een gids. 

Voor de reservatiemodaliteiten (wijziging, annulatie, uitstel), raadpleeg ons desbetreffende pagina of de verkoopcondities in uw bevestigingsdocument. 

 

Welke kledij ?

Wij raden u een praktische en sportieve outfit aan, met wandelschoenen.

 

Is het parkeerterrein bewaakt ?

Nee, de auto’s op het parkeerterrein worden niet bewaakt. Het terrein maakt deel uit van de rustplaats Le Penant (autoweg N97). Laat vooral geen kostbare spullen achter in de auto. De NV Dinant Evasion wijst alle verantwoordelijkheid af voor schade of diefstal in de auto’s die op het parkeerterrein staan.

 

Is er een pendeldienst ?

Voor de dropping activiteiten of mountainbiketochten vanuit Anseremme, is het mogelijk om met de trein te komen: 250 m te voet vanaf het station. 

Er is geen pendeldienst naar Dinant Aventure voor de volgende activiteiten: Inleiding tot de natuur, Oriëntatie-raadselsparcours of de Schattenjacht. Maar het park is gemakkelijk te bereiken met de auto of te voet via wandelpaden vanaf het station en ons kantoor in Anseremme (+/- 40 minuten wandelen).

 

Is het mogelijk met een kinderwagen te komen ?

Kinderwagens zijn toegestaan maar de paden zijn niet verhard en dus moeilijk begaanbaar.

 

Mogen honden mee ?

Honden zijn toegestaan in het domein, zoals in elke openbare plaats: aan de leiband en oprapen van de hondenpoep verplicht.

 

Zijn we verzekerd in geval van problemen ?

Dinant Evasion kan niet aansprakelijk gesteld worden in geval van diefstal, verlies of breuk van uw persoonlijke spullen, tijdens uw activiteit of op de parkeerterreinen.

 

Verzekering

We hebben een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB), die enkel tussenkomt indien wij iets verkeerd gedaan hebben (begeleiding, mankementen aan onze installaties,…)
In alle andere gevallen, is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen verzekering. 

 


 

Nog een onbeantwoorde vraag ?

Voor de openingstijden en adressen
 

PRAKTISCHE INFORMATIE
 

Stuur ons een e-mail met uw laatste vragen

EMAIL

Of bel ons voor een allerlaatste opheldering

bel ons