Gepubliceerd op 19/05/2022

Een zomer om alles te testen !

 

Bij wijze van uitzondering bieden wij u de mogelijkheid om onze activiteiten tijdens de zomer uit te proberen voor uw volgende schoolreizen en excursies.

 

U kunt kiezen tussen : 

 

De afdaling van de Lesse, versie 12km (+/- 2u30) of 21km (+/- 5u)
Een activiteit aangepast aan leerlingen vanaf de middelbare school (12 jaar), te ontdekken in een Classic tweezits kajak, een zelflozend model dat bij uitstek geschikt is voor jongeren

 

De Ardennen uitdaging bij Dinant Aventure (2u30)
Een programma voor tieners en volwassenen dat al toegankelijk is voor kinderen vanaf 10 jaar, perfect om je eigen grenzen te verleggen! Evenwicht, behendigheid en durf zullen de nodige troeven zijn om ten volle te profiteren van de ongelooflijke landschappen van Dinant Aventure en zijn uitzonderlijke panorama's over de Maas ... bijna 80 meter lager. 

 

De rondvaart Dinant-Freÿr (2 uur)
De rondvaart, die toegankelijk is voor leerlingen vanaf de basisschool, stelt u in staat uw gezichtspunt te veranderen en Dinant vanuit een nieuw perspectief te ontdekken, vanaf de rivier die door de eeuwen heen heeft geleid tot het bestaan en de bloeiende ontwikkeling van Dinant. Een pauze met veel didactische afleiding en een speelse introductie tot nautische termen.

 

Hoe geniet je ervan ? 

Boek uw uitje via ons online formulier en toon uw Educpass kaart + de kortingsactie gepubliceerd in de Educpass News van deze maand bij de kassa; de korting wordt dan toegepast en u kunt in alle rust genieten van uw activiteiten ! 

Twijfels of vragen ? Stuur ons een e-mail naar info@dinant-evasion.be, wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. 

 

We kijken er naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen ! 

 


 

Veel ideeën voor uw volgende uitje ? 

 

Download onze brochure !