Eén startpunt, maar twee verschillende ambiances! Welke kiest u ? 

Stroomopwaarts verlaat u Dinant en het charmante dorpje Anseremme en bereikt u al snel een rustgevend en rotsachtig landschap en landelijke panorama's. Een kalme en ontspannen sfeer zal u, gedurende de tocht naar de haven van Givet, aan de poort naar Frankrijk, volledig onthaasten.

Aan de benedenstroomse kant komt de Maas echt tot leven. De bewoonde oevers worden gekenmerkt door typische Ardense dorpjes en nautische activiteiten. De landschappen zijn bijzonder gevarieerd met afwisselend beboste heuvels, Maasvilla's en stedelijke gebieden, tot in het hart van de stad Namen.

Voor een dag of een weekend, altijd een heerlijk moment van ontspanning en ontsnapping !

Jacht verhuur - Formules en bestemming in Belgium | Dinant Evasion

Weekend formules

 

Dinant-Givet

  • 8 uur varen - 8 sluispassages (heen en terug)
  • Dinant, Freyr, Waulsort, Givet puis retour vers Dinant

Ga een weekend weg en geniet van de prachtige landschappen die de Maasvallei u te bieden heeft. Verlaat Dinant, passeer het Kasteel van  Freÿr n zijn beroemde tuinen met zijn driehonderd jaar oude sinaasappelbomen, vervolg uw cruise en stop in Waulsort op zoek naar de Villa 1900, een ware getuige van de Belle Epoque van de Maasvallei. Ga dan verder naar Givet: een klein stadje met de charme van weleer en prachtig bloemrijke straten, gedomineerd door het Fort de Charlemont, een bolwerk dat ooit het weg- en rivierverkeer controleerde aan de Frans-Belgische grens.

Ontvangst/Leren varen

Terug
Vrijdag 17:00Zondag 17:00

 

Dinant-Namur 

Uitsluitend als u een beperkt VHF certificat heeft

  • 9.30 uur navigatie - 12 sluispassages
  • Dinant, Yvoir, Godinne, Profondeville, Wépion, Namur

Met de stroom mee tussen Dinant en Namen, onze meest gevarieerde en levendige route !

Een rondvaart met een vleugje citytrip: aan boord van de boot geniet u in alle rust van een tocht door een levendige, geanimeerde vallei !

Op dit traject afwisselende landschappen, ​​van stadscentra, groene heuvels, weelderige Maas villa's, watersport- en recreatiecentra, actieve steengroeven en imposante forten. Of je nu op de heen of terugweg bent, u ontdekt altijd verrassende en verbazinkwekkende details.

Net als bij de bestemmingen aan de Franse kant van de rivier, zijn de toeristische mogelijkheden talrijk. Stop in Annevoie voor een bezoek van de beroemde Watertuinen, of ga rechtstreeks naar Namen om de imposante Citadel, Het Casino, het Félicien Rops museum te ontdekken of slenter over de markt en de oude wijken.

 

 

Er even helemaal tussen uit

 

Kies voor een reis vol ontspanning en rust door de Franse Ardennen!

Met de Midweek- en Weekarrangementen verlengt u het plezier en geniet u volop van de rustige wereld van het varen.


 

De plezierboten

 

Margaux

Capaciteit : 4 pers.

Comfort : 

Ontdekken

 

Héloïse

Capaciteit : 5 pers.

Comfort : 

Ontdekken

 

Lorraine

Capaciteit : 7 pers.

Comfort : 

Ontdekken