Is reserveren verplicht ?

Het is niet verplicht, ook al kent de activiteit een daverend succes, zeker tijdens mooie zomerdagen. Om ellenlange wachttijden te vermijden, raden we u sterk aan ons formulier in te vullen.

Voor de reservatiemodaliteiten (wijziging, annulatie, uitstelling), zie onze specifieke pagina of raadpleeg de verkoopsvoorwaarden in uw bevestigingsdocument.

 

Waar kan men parkeren ? 

De parkeerplaatsen in het stadscentrum van Dinant zijn betalend. De dichtstbijzijnde gratis parkeerterreinen bevinden zich naast het station (square Brigade Piron) en het casino van Dinant (place d’armes et boulevard des souverains), op ongeveer 500m en 800m te voet van de kade. U volgt de Maas langs een mooie, vlakke weg. 

 

Zijn honden toegelaten ?

Honden zijn toegelaten zoals in eender welke andere publieke plaats: aan de riem. En enkel als ze zonder, of uitsluitend met uw hulp, aan boord gaan, zonder de boot te beschadigen. 

 

Hoe werkt het ?

Een medewerker legt u in een paar minuutjes uit, hoe u in alle eenvoud kan omgaan met de boot. U vindt ook in iedere boot een duidelijk plan met de navigatiezones en de te respecteren maatregelen.. 

 

Verzekering

Wij zijn bedrijfsaansprakelijk verzekerd. Die verzekering komt alleen tussen in geval van fout van onze kant (begeleiding, staat van de installaties, enz.).

In alle andere gevallen is uw eigen Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering verantwoordelijk.

 


 

Nog een grijze zone ?

Voor de openingstijden en adressen

PRAKTISCHE INFO

Stuur ons een mail met uw laatste vragen

EMAIL

Of bel ons 

TELEFONEREN

 

Onze verwante activiteiten

Bezoeken

Fluisterbootjes verhuur - Dinant Nautique

Aan het roer, Kapitein !

Ontdekken
Bezoeken

Fluisterbootjes rally

Een rally maar dan de slow-toerisme-versie

Ontdekken