Maaltijden aan boord worden georganiseerd voor groepen van minstens 20 deelnemers, in het kader van een privatisering van de boot. 

• EXCLU HERFST-WINTER! •

• RACLETTE MET KAAS•
Alpenkaas 'Fleur de prés' naar believen assortiment van vleeswaren van de Pont d'Amour
(Ardeense ham, gekookte ham, worst,gedroogd Zwitsers rundvlees, gekonfijt spek, coppa); krielaardappelen; rauwkost en pickles
- € 27,00

 

• FONDUE •
Met gewone kaas of met eekhoorntjesbrood - Zwitserse kaas, Gruyère, Emmental, kirsch en witte wijn; assortiment van vleeswaren van de Pont d'Amour (Ardeense ham, gekookte ham, worst,gedroogd Zwitsers rundvlees, gekonfijt spek, coppa); stukjes brood
- € 27,00 ou € 32,00

 

• TARTIFLETTE •
Aardappelen, kaas en spek
- € 28,00

 

• RUNDVLEES KARBONADE •
Met kroketten
- € 32,00

 

• GEGARNEERDE ZUURKOOL •
Hammetje, spek, gerookt varkensvlees, Straatsburgse worst en gerookte worst met puree
- € 36,00

 

• MENU VAN "DINANT" - 3 GANGEN•

Flamiche ( Kaasquiche) met groene salade

of

Ardeense kroket (spekjes/uien/champignons)

***

Varkenswang a la Croisette van Dinant

of

Hammetje van de Salaisons du Pont d’Amour, mosterdsaus en aardappelgratin

***

Appeltaartje van de Mosan-boomgaard

of

Irish coffee en vanille-ijs
- € 38,00

 

• MENU "HET GROTE WILD" - 3 GANGEN •

Terrine van wild met gekonfijte ui en salade van jonge scheuten

of

Pompoencrèmesoep, mousse van Roquefort en walnoten

***

Stoofpotje van jong wild zwijn, peer met veenbessen en kroketten

of

Kabeljauwrug op een bedje van babygroenten en krielaardappeltjes

***

Tarte tartin en karamelijs

of

Chocolade moelleux en vanille ijs
- Vanaf € 42,00

 


 

Koffie ontvangst

 

KOFFIE-TAART
Koffie of thee of een zachte en twee stukjes taart: kersen, appels
- € 8,00

KOFFIE PAUZE
Koekjes, koffie, thee, water, fruitsap, appelcake, fruit
- € 9,50

ONTVANGST KOFFIE
Koffiekoeken duo, koffie, thee, warme chocolademelk, water en vruchtensap
- € 11,00

 

Aperitief formules

ZOUTE SNACKS
Chips en pinda’s
- € 3,50

MANDEN MET KNAPPERIGE GROENTEN
Rauwe groenten met mayonnaise, ketchup en cocktailsaus
- € 4,50

GEMENGD PORTIE
Blokjes Gouda en salami met olijven
- € 6,00

ASSORTIMENT VAN 4 AMUSES (2 warme en 2 koude)
Samenstelling afhankelijk van het marktaanbod
- € 12,00
(+ € 3,00 per extra amuse)

 

Koude gerechten

 

A STREEKPRODUKTEN SCHOTEL
2 plakken brood van de Abdij van Maredsous
2 plakjes kaas van de kaasmakerij uit Sommière, verse kaas met bruschetta smaak
Maredsous worstje met kaas
Boerenpaté van de” Salaisons du pont d'Amour” in Dinant
Verse salade
Augurken, uien, gekonfijte ui
Rochefort boter
- € 22,00

VLEESWAREN SCHOTEL
Gekookte ham, Italiaanse ham, vleesbrood, boerenpaté, worst, Coppa, gebraden varkensvlees, aardappelsalade, mayonaise en rauwkostassortiment, brood en boter
- € 23,00

LAND-EN ZEE SCHOTEL
Gerookte zalm, zalm Bellevue, gamba’s, boerenpaté, Italiaanse ham, gekookte ham, gebraden varkensvlees, aardappelsalade, taboulé, mayonaise en rauwkostassortiment, brood en boter
- € 28,00

 

Buffeten

SANDWICHES EN WRAPS
Belegde broodjes en wraps assortiment:
Wrap met Caesar kipsalade
Wrap met gerookte zalm en fijne kruiden roomkaas
Broodje rundercarpaccio
Broodje tonijnsalade van het huis
- € 21,00

PAËLLA BUFFET
Saffraanrijst, gamba’s, mosselen, inktvis, kip, chorizo brunoise, doperwtjes, uien, paprika’s
- € 28,00

KOUD BUFFET LAND EN ZEE
Gekookte ham, Italiaanse ham, salami, boerenpaté, worst, gebraden varkensvlees, gehaktbrood, kip en rosbief.
Gerookte zalm, Bellevue zalm, grote garnalen, tomaat met garnalen
Sauzen; mayonaise, andalouse, cocktail en ketchup
Pastasalade met huisgemaakte pesto en taboulé
Rauwkost assortiment, brood en boter
- € 33,50

 

Barbecues

« 3 vleessoorten » BARBECUE
Boerenworst, kefta en kipbrochette
Sauzen: barbecue, aioli, mayonaise en andalouse
Aardappelen in de schil, pastasalade met huisgemaakte pesto, taboulé
Rauwkost assortiment, brood en boter
- € 29,00

LAND EN ZEE BARBECUE
Boerenworstje, kefta, kipspiesje, scampispiesje en ananas, gemarineerde zalmspies
Sauzen; barbecue, tartaar, aioli en bearnaise
Aardappelen in de schil, pasta met huisgemaakte pesto, taboulé
Rauwkost assortiment, brood en boter
- € 34,50

 

WALKING DINNER

Mandjes met knapperige groenten en zoute snacks op statafels
Vervolgens bediening op borden (personeel komt langs met dienbladen):
Spiesje van tomaat en mozzarella met huisgemaakte pesto
Tataki van rundvlees
Garnalen tempura met wasabi mayonaise
Huisgemaakte tartaar van zalm gravelax en groenten pickels
Gerookte eendenborst met Boursin en vijgen
Bruschetta van rundercarpaccio à la tartufata
- € 32,00

 

Menu's

Elk menu moet voor de hele groep worden genomen

 

'EVASION' MENU
Soep van de dag
OF
Vismousse
***
Luikse gehaktballen, aardappelpuree
OF
Kipfilet met champignonsaus,
kroketten
***
Chocolademousse
OF
Mango panna cotta

2 gangen : € 18,00
3 gangen : € 21,00

 

MENU SAX
Koude scampi mango salade
OF
Boerenterrine, jonge blaadjes sla op een look toast
***
Gevogelte filet saus Sambre en Maas**, gesmoorde witloof en wortelen, aardappelkoekje
OF
Gegrilde zalmfilet wittewijnsaus, gebakken seizoengroenten, aardappelpuree met dragon
***
Citroen meringuetaartje

2 gangen : € 27,00
3 gangen : € 32,00

** Halal: kalkoenspek

 

MARKTMENU
Mère l’Oie tartaar (rund, foie gras, truffel olie)
OF
Zalm gravlax, salade van babyblaadjes en groene appels met gravlax saus
***
Parelhoenfilet met rozemarijnsaus, champignons en gebakken polenta
OF
Kabeljauwfilet in een kruidenkorst, gebakken groenten en risotto
***
Koepel van pure chocolade met frambozenhart
OF
Luikse chocolade

2 gangen : € 38,00
3 gangen : € 42,00

 

PRESTIGE MENU
4 amuses (2 warme en 2 koude)
**
Eendenleverterrine en haar confituur, briochebrood
OF
Gebakken gamba’s, doperwten crème, groene asperges
**
Op lage temperatuur gebakken kalfsfilet, rozemarijn saus, seizoen groente en truffelpuree
OF
Gebraden zeebaarsfilet met limoncello saus, wilde rijst, courgette tagliatelle
**
Parfait van rode vruchten
OF
Panna cotta van vlierbloesem met meloensaus

2 gangen : € 43,50
3 gangen : € 48,50
4 gangen : € 53,50
 (incl. amuses)

 

Dagschotels

 

Kipblokjes met tomaten Archiduc saus, kroketten - € 19,00
Gehaktballen met witloof à la Orval, aardappelpuree - € 19,00
Zalmfilet met kleine groentjes, choron saus, aardappels - € 19,00

 

Kindergerechten

 

Spaghetti bolognese - € 12,50
Vol au vent, frietjes - € 12,50
Gehaktschotel “Parmentier” - € 12,50

 

Desserten/ Nagerechten

 

Assortiment van 4 mignardises - € 7,00
Verjaardagstaart (3 chocolades of framboos bavarois) - € 7,50
Chocolademousse - € 8,00
Citroen meringue taartje - € 8,00
Tiramisu - € 8,00
Krokante koepel van pure chocolade - € 8,00
Ijzige parfait van rode vruchten - € 9,00
Regionale kazen plank - € 10,00

 

Drankenforfait

FORMULES MET BUBBELS
1 glas bubbels + 1 glas bier of wijn of 1 frisdrank + 1 koffie - € 12,00
1 glas bubbels + 2 glazen bier of wijn of frisdrank + 50 cl water + 1 koffie - € 16,00
1 glas bubbels + ½ fles wijn + 50 cl water + 1 koffie - € 20,00

FORMULES ZONDER BUBBELS
2 glazen bier of wijn of frisdrank + 50 cl water + 1 koffie - € 13,00
3 glazen bier of wijn of frisdrank + 50 cl water + 1 koffie - € 15,00

OPEN BAR FORMULE VOLWASSENEN (1u)
Wijn, bier*, water, frisdrank
*Behalve de speciale bieren Orval, Rochefort en Tripel Karmeliet
- € 10,50

APÉRITIEF FORMULE (1u)
Bubbels, wijn, bier*, vruchtensap, plat en bruisend water, frisdrank
*Behalve de speciale bieren van Orval, Rochefort en Tripel Karmeliet
- € 12,50

OPEN BAR KINDEREN (tot 12 jaar) (1u)
All-you-can-drink frisdranken
- € 6,00

DRANKFORFAIT VOOR KINDEREN (tot 12 jaar)
3 frisdrankjes naar keuze
- € 7,00

 

Op aanvraag:

Vegetarische gerechten
Maaltijdformules aangepast aan uw evenementen

 

Een aanbod op maat ?

De boten zijn geschikt voor alle soorten recepties.

Neem contact op met ons voor een aanbod dat 100% aan uw wensen voldoet